0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
-10 %
1.61 ASP MR-8 Против-blue Light Computer Radiation UV Protection HC Anti-Светлоотразителни CR-39 смола очила с рецепта лещи

1.61 ASP MR-8 Против-blue Light Computer Radiation UV Protection HC Anti-Светлоотразителни CR-39 смола очила с рецепта лещи

BGN 52.00
BGN 57.58
Налично

Сума


= > Описание лещи от серията Anti-blue Light
Защо лещи Brightzone Anti-blue Light?
1. НАМАЛЯВА ЦИФРОВА НАПРЕЖЕНИЕ НА ОЧИТЕ.
Умората на очите, сухота в очите и главоболие-това са симптоми за това, че прекарвате твърде много време пред цифров екран. Конструкция на обектива Brightzone има допълнителна фокусирующую способност, позволяваща ви по-ясна и по-ясна визия. Тази патентована технология помага да се концентрирате по-естествено, създавайки по-малко напрежение на очите.
2. ПОДОБРЯВА КОМФОРТА И ФОКУСИРАНЕ.
Изобилие от ярка изкуствена светлина, може да създаде напрежение в очите. Но обичай нюанси лещи Brightzone и филтри блокират рязко синя светлина и отблясъци, така че очите ви могат най-накрая да се отпуснете. Сосредоточься по-дълго. Работете по-ефективно. Бъдете спокойни, докато правите това.
3. ПРЕДПАЗВА ВАШИТЕ ОЧИ.
Огледайте се наоколо. Вие може би работите в среда, пълна с флуоресцентным светлина, отблясъци и неприятно въздушни потоци. Патентована технология за лещи Brightzone намалява отблясъците и предпазва от сухота в очите.
Той е син на светлината, блокиране на преглед точки. Това са очила, които са предназначени за филтриране на вредната синя светлина. Анти-сини светлинни точки-това е задължително условие за хората, които прекарват време с компютри, телефони, планшетами и друго електронно оборудване в нощта. В тази статия сме събрали много информация за вредно синя светлина и дадоха преглед на най-добрите заключващи синя светлина точки и преглед на най-добрите компютърни точки.
Моят опит със сини светофильтрами :
Аз използвам различни видове сини светлинни филтри е вече почти две години, но си спомням онзи ден, когато получих първите си точки. На мен ми беше трудно да заспя. Имах някои незначителни вредни навици като пиенето на твърде много кафе и да остане за компютър твърде дълго през нощта. Но тези навици е доста трудно да се промени. Трябваше да се работи на компютър, и аз не знаех как да оцелее без кафе.
Всяка вечер аз ложился спи около 11 часа вечерта, лежеше там без сън в продължение на един час, ми беше много скучно, и извадих телефона си или ipad (дори и ако знаех, че не трябваше да правя това!).

Всичко за продукта

Цвят Лещи:
Почистване
търговска марка:
Brightzone
Пол:
Мъже
Покритие:
HMC
Лещи Материал:
CR-39
Номер На Модела:
1.61 серия анти-синя светлина MR-8
Тип Елемент:
Аксесоари За Очила
Аксесоари За Очила:
Лещи
Характер:
НС, АРТ, зелено покритие, uv, анти -- синя светлина
Най-доброто съвпадение диоптъра:
равно или по-малко от обхвата + / -4.00
Обхват на диоптъра:
късогледство 0 ~ -800 и далекогледство +0 ~ +450, цил 0 ~ -2

Подобни оферти