0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
-6 %
Лягушачьи звуци HAM Radio QRP Kit Телеграф CW предавател приемник за радио V3

Лягушачьи звуци HAM Radio QRP Kit Телеграф CW предавател приемник за радио V3

BGN 18.00
BGN 19.18
Налично

Сума


Лягушачьи звуци HAM Radio QRP Kit Телеграф " CW предавател приемник за радио V3
Това е много малка сума прости 40-метровия диапазон микромощностного амплитудного телеграфного радиоприемник, квадратна батерия 9 V или външен източник на захранване dc 9-12 V. Се е разпространил навреме и на съседните провинции на стотици километри от любителски радиостанции. Тази машина е представен за първи път местни радиолюбителями, но и тя е играла приятно името "жаба". The жаби и стотици разговори Kit 3.1 public version based в комбинация с действителното използване на поправих няколко ключови проблеми, след няколко отладок преди формирането на текущата версия.
Ключовите Показатели
Източник на захранване : 9 V-14В (препоръчително линейно регулируем източник на захранване 12 V)
Антена : 50 ohm, небалансирана
Мощност на предаване : 2 W (мощност 9), 3 W (Мощност 12)
Честота : честота на локалния генератор на предавателя : 7023 khz; честота на локалния генератор на прием : около 7023-7026 khz
Режим на работа : CW
Воспользуйся
Тази машина е прост радиостанцията пряко преобразуване на смущения, селективност, която може да се сравни и с супергетеродинным приемник, трябва да се използват не по-лошо дължина полуволновой дипольной антена, в противен случай връзката ще бъде сравнително по-лош. Пречка за подбор е относително малък; разпространение добра възможност за комуникативно експеримент, най-добре е да си запиша час на свой приятел за международна комуникация.

Всичко за продукта

Подобни оферти