0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
-15 %
нов анфас респиратор пылезащитная маска 1бр маска+4шт филтър респиратор маска против замърсяването на индустриалната сигурност пылезащитная маска

нов анфас респиратор пылезащитная маска 1бр маска+4шт филтър респиратор маска против замърсяването на индустриалната сигурност пылезащитная маска

BGN 65.00
BGN 76.78
Налично

Сума


въвеждането на марката :
SJL е насочена към производство на респираторни производствени предприятия, магазин за глобалните продажби на магазини, марката е гаранция за качество! Ние предлагаме най-добрата цена, добре дошли, за да купуват в по-големи количества има отстъпка от цената изненади!!! Моля, изпратете електронно писмо на консултант!
Ние водим по целия свят, ако не можете да изберете доставка от своя страна, моля, изпратете електронно писмо на консултант!
Този висококачествен газ може да бъде сравнима с 3 M 6800, на стандарта EU FFP3, е професионален противогазом, може да се използва за противопожарната стълба и военна употреба, за продукт, в съответствие с националните промишлен стандарт за обществена сигурност на Китай GB21976.7-2012 проектиране и производство на Националния център за контрол на качеството на пожарогасителна техника, проверка и тестване за квалифицирани, приложими към всички видове прах и токсични газове на работното място, е ефективна мярка за предотвратяване на професионални заболявания.
Обгръщащ конфигурация : маска 1 PCS + филтър за прах 4 БРОЯ
Сфера на приложение : екстракция на въглища, неуглеродная добив, топене, нефт и газ, производството на химични продукти, органични химически суровини, производство, лека промишленост, фармацевтика, машиностроене, производство на строителни материали, общинско строителство, транспорт, производство, Енергетиката и други отрасли.
Обект на защита : мъгла, прах, дим, твърди частици, фпч2.5 и така нататък, произведени в рамките на по-горе диапазон.
Характеристики На Продукта :
1. висококачествени маркови маски, ниско тегло, лесна употреба за продължително носене.
2. предварителен медицински материал силикон, ниско тегло, годни, мек, удобен, анти узряване.

Всичко за продукта

търговска марка:
SJL
Номер На Модела:
респиратор
Материал На Капака:
Силикагел
Огледален Материал:
PE
Филтърен материал:
Антистатичен памук
Стил:
Тип слушалки
Характеристики:
Респиратор анфас

Подобни оферти