0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Гласова активният led мелодия САМ production kit electronic small production of electronic components training electronic productio

Гласова активният led мелодия САМ production kit electronic small production of electronic components training electronic productio

BGN 2.00
Налично

Сума


Забележка :
Yanwen Economic Air Mail доставка way песен-номер, който ние доставяме, да се показва само на пистата в Китай, когато пратката напуска Китай, той вече не е на пистата , но можете да използвате тази песен е-номера, за да се свържете с центъра за поддръжка на клиенти aliexpress за проверка, или просто ни пишете, ние ще проверим за вас .
Yanwen Economic Air Mail-това е много евтин начин на доставка, така че той може да отнеме 40-60 дни доставка, когато избирате начин на доставка, моля дългосрочна доставка . Надявам се да ме разберете. Благодарим ви!
Работно напрежение : 3-4, 5 в
Размери : 34 * 34 мм
Функция на веригата :
След успешното производство на този комплект, 5 светодиода ще започне да мига заедно с ритъма на музика или други звуци, и могат да бъдат поставени в съседство със звук, за да позволи на светлините да танцуват на музика!
Схема :
Гласова активация led мелодии на светлина се състои от схема за хранене, схеми микрофонного усилвател, led светоизлучающей схеми. Консумирана мощност от филтъра J1, C1 за използване на схеми. MK1 преобразува звуковия сигнал в електрически сигнал, който се усилва съединение, C2 с Q2. Усиленият сигнал се предава на база Q1. Пет светодиода се управляват от Q1, за да излъчват светлина. От по-силен звук, по-ярка led.
Пакетът Включва :
1*пълен комплект компоненти на пакета
1* печатна платка печатна платка

Всичко за продукта

търговска марка:
Heltec Automation
Номер На Модела:
Глас-активен набор от продукти DIY мелодии Led

Подобни оферти