0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
-37 %
Дамски топки на Кегел вагинално плътни упражнения вибриращи яйца гейша топката бен уа топки секс стоки интимни секс играчки за жени

Дамски топки на Кегел вагинално плътни упражнения вибриращи яйца гейша топката бен уа топки секс стоки интимни секс играчки за жени

BGN 6.00
BGN 9.58
Налично

Сума


Упражнения с гири може да се случи при нормални физиологични реакции, както и при използване на накрайници
1.Когато започнете да практикуват с вагинална гантелью, при вас може да се появи чувство на дискомфорт, защото тялото ви е "бдителност" в областта. В рамките на няколко минути можете да усетите, че обхватът на слизат. Ако сте изправени пред подобна ситуация, моля, не се притеснявай, продължавай да се придържаме към нея. Когато мускулите ви стават все по-обтегнати, можете да естествено за контрол на топката.
2.Когато отидете в тоалетната, моля, махнете дете с тялото си, за да гира не падна в тоалетната чиния,, там са купувачите приятелите на такава ситуация, затова, моля, не забравяйте нови покупателях.
3. уголемено секретирование лейкореи : гира в тялото, трябва към стимулиране на влагалището, стимулира вагиналните секрети уголемени, извлича гира ще последва извън лейкореи, която е нормално явление. Броят на вагинални секрети и менструалния цикъл и секси идеи, сексуалната активност са тясно свързани помежду си. Лейкорея в секса играе ролята на смазка, тъй като само гениталиите се стимулират сексуално, тя по естествен начин стимулира секрецията на лейкореи. Не се притеснявайте за гантелях, които ще повлияят на вашето здраве.
4. болки в мускулите на корема : поради тренировка за тазовите мускули в същото време мускулите под корема и се обучават в същото време, за дългосрочните не тренируемых мускулни части възниква мускулна болка.

Всичко за продукта

Цвят:
1 комплект лилаво, S лилаво 35
Тип Елемент:
Вибратори
търговска марка:
S-HANDE
Непристойная Снимка:
No
Номер На Модела:
Facai51511
Размер:
Conventional
Материал:
Медицински Силикон
Секси Суггестивный:
No
Тип:
Лежи напред
Атестация На Качеството На Продукта:
CE
Цвят:
Розово Puiple
срок на годност:
2 години

Подобни оферти